marți, 6 aprilie 2010

Omu' si blogu'

Mda.. m'am gandit sa incep sa postez din nou, dupa 2 ani de greva. De ce? Pentru cine? Nu ma intrebati. Nu fac munca gratuita, dar incerc sa demonstrez ca toate treaba asta cu blogareala e ceva desuet, mai mult, inutil, ceva aruncat prin marea desertaciune a internetului. Nu internetul este problema mea, ci cei care posteaza.. tot omu':D ca sa zic asa. Mai demult un site insemna ceva, acum.. nu au credibilitate decat f putine. De utilitate, ce sa mai zic, poate doar alea porno. Transferul acesta al "cuvantului" de pe foile cartilor pe net nu este de cele mai multe ori decat un refuz al valorii. Literatura se face pe net, dupa bunul plac al unor administratori de site. Nu dau exemple, daca nu stiti, cautati:D. Intr'adevar, putem vorbi de o marire a sanselor de exprimare, da pe internet nu exista sanse reale.. in niciun sens aproape.
Iata'ma pe mine, omul anti'blog, ma folosesc de un blog ca sa arat ce vreau.. cam absurd, dar in fine.
Revenind.. de ce am sa postez.. o sa vedeti. Astept commenturi:)

5 comentarii:

D. spunea...

Majoritate blogurilor sunt pline de chestii inutile, dar trebuie sa aibă şi chestiile inutile un loc al lor, nu?:)
Nu cred ca un blog reprezintă un fel de "microplatformă" de lansare, e doar un loc în care poţi să'ţi debarasezi gândurile, să le sedimentezi într'o pagină web.

Plus că e destul de interesant sa reciteşti ce ai scris peste o bucată de timp.

ANTI blog spunea...

da mai, tu ai dreptate:fiecare are locul lui! dar uite, eu totusi am un fel de respect pentru cuvantul scris, nu? altfel am fi animale. Pe mine ma deranjeaza ca blogurile omoara din puterea cuvantului, si il transforma in banal.
cat despre treaba cu recititul ai dreptate, dar asta nu necesita un blog:P
oricum, treburile's relative:)

D. spunea...

Nu cred. Un text de calitatea întotdeauna va eclipsa suita de prostii de pe bloguri.

Animale oricum rămânem. :)

Anonim spunea...

Si totusi, pentru ce mai postezi ? :)

Florin spunea...

Salut Mihai! Dacă nu greșesc Mihai Cîrjă, nu ? Bun.

Mă bucur să văd că te afli în mediul on-line și, de asemenea, văd că ești foarte interesat de anumite domenii, inclusiv un domeniu pe care sunt eu axat și anume, politica.
Din moment ce am reușit și te-am identificat, te rog politicos ca atunci când faci o afirmație la adresa cuiva, fă-o în mod civilizat (pretinzi că ești bine educat, nu? dacă mă înșel să îmi spui.) și încearcă să aduci argumente dacă tot vrei să îți exprimi opinia/opiniile și să fii luat în seamă.
Până atunci, urări de bine.